Volvo 940: AIRCO

Bouwjaar: 1994

ONS AIRCO IS VOORIGE JAAR VERVANGEN IN DRIE KEER BIJ VOLVO; hET HEEFT ONS ONGEVEER 1500 EURO GEKOSTEN. HIJ GAAT WEL MAAR NU HEBBEN WIJ EEN ANDERE PROBLEEM. BIJ OPZETEEN VAN DE AIRCO MERKEN WIJ DAT DE ONDER DE MAT HEEL DE AUTO WATER. HET KOMT NIET VAN DE CHAUFFAGE HET WATER BLJIFT STABIEL EN DE RADIATOR VAN IS OOK NIEUW. WAARSCHINLIJK KOMT VAN DE AFLOOP VAN DE AIRCO. MIJN VRAAG WEET IEMAND WAAR IS DE AFLOOP TE VINDEN ?
VR. GR.

AOUF

Geplaatst door AOUF (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 940? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 19 jaar geleden

Het zit ergens op de tunnel in het midden van de auto.
Het water komt in het midden van de auto aan het begin van de vloer er onder de auto uit. In jou geval helaas niet omdat het slangetje niet is aangesloten of verstopt zit.
Haal aan de rechterkant wat bekleding weg en kijk aan de onderzijde van de kachel of er ergens een slangetje verstopt zit of los ligt.

AOUF (0), 19 jaar geleden

IN HET MIDDEN HEB IK NIETS OPGEMERKT WANT DE TUNNEL IS VOLLEDIG UITGEHAALD OM DE VERWAARMING TE VERVANGEN GEEN ENKEL SLANGTJE TE ZIEN; WAARSCHIJNLIJK NIET AANGESLOTEN. BEDANKT VOOR DE TIP. IK ZAL UW RAAD VOLGEN EN VERDER ZOEKEN. GROETJES

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 940 of stel zelf een nieuwe vraag.