Volvo S40: Auto valt compleet uit

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: B4184S2, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 90

Ik heb hier bovenstaande Volvo staan met als klacht dat tijdens het rijden de auto compleet uitvalt, motor en interieur. Er zit een ouderwetse elektrische antenne op, deze blijft gewoon uitgeschoven staan. Als er geprobeerd wordt opnieuw te starten, gaan er geen controlelampen meer aan. Na een tijdje wachten werkt alles weer en kan er gewoon gestart en gereden worden.
Dat ook de antenne uitgeschoven blijft, wijst er dus op dat of klem 30 wegvalt of klem 31(massa).

De auto doet het in de werkplaats zonder problemen, dus dat is een lekker zoekklusje. Ik heb de klemmen op de accu gecontroleerd, de verbindingen naar de auto en carrosserie nagekeken.

Ik hoop eigenlijk dat iemand hier al eens met dit probleem te maken heeft gehad.

JagerAutomotive.nl

Geplaatst door JagerAutomotive.nl (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Highway (65) PRO, 7 jaar geleden

het is niet de klemmen, maar de kabel die aan de klem gefelst zit. Bij S40 meestal de massakabel die het heeft. Je vinger op de fels en tijdens een paar keer starten en belasten ( achteruitverwarming, blower ect ect aan zetten)

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 7 jaar geleden

Bedankt voor de reactie. Ik kon aan de kabels eigenlijk niet zoveel merken, maar ik ga er toch nog eens goed naar kijken. De auto is nu weer weg, maar zal ongetwijfeld weer terug komen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S40 of stel zelf een nieuwe vraag.