Volvo 850: bij warme motor en na lange rit komt auto niet op toeren

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Als ik een lang stuk heb gereden, of veel in de stad, dus bij een goede warme motor, komt het probleem dat de auto niet meer weg wil komen. Alleen bij 4 a 5000 toeren lukt dat eventjes, maar uiteindelijk houdt ook dat op . Als je daarna de auto stil laat staan en na enkele uren weer gaat rijden is er niks aan de hand. Bij kleine stukjes doet het probleem zich ook niet voor. lange afstanden cq file rijden is dus uit den boze. Hoe is dit op te lossen, want de auto is verder 100 % on orde.

globbie

Geplaatst door globbie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 850? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

hero begin met tecontroleren of er storing in de computer van de motor staan.

groetjes jan.

globbie (0), 17 jaar geleden

Hallo Jan,

Is al gebeurt, maar computer geeft geen enkele storing aan. De Volvo dealer heeft hem helmaal uitgelezen en alles een keer gereset, maar euvel blijft zich voordoen. Bougies zijn ook al gewisselt.

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

hero is de boel dan niet vervuild.
probeer eens op een kwart tank een busje injectie reiniger in je tank en rijd dan een stuk ; als je je tank dan vol doet doe er dan nog een busje bij en kijkt of dit helpt.

groetjes jan.

globbie (0), 17 jaar geleden

hallo jan,

Heb gisteren het 2e volle potje erbijgegooit, nadat ik de tank weer gevuld heb, en nu is het maar afwachten. in ieder geval bedankt

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

nou hero ik hoor graag hoe het er mee gaat.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 850 of stel zelf een nieuwe vraag.