Volvo 850: centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5 104 KW

Van de zomer is de accu totaal leeggetrokken door de cd speler en de binnenverlichting.Na die tijd branden het srslampje en werkte de centrale deurvergrendeling niet meer.Uit laten lezen bij de dealer gereset en het lampje van het srssysteem is uit.Maar de centraledeurvergrendeling werkt nog steeds niet.De dealer kon er geen echte verklaring voor geven.De Volvo is uitgevoerd met een alarmsysteem met een controlepaneeltje aan de raamstijl bestuurderszijde. De zender is langwerpig grijs met zwart.

s80t6

Geplaatst door s80t6 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 850? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Volvo-Specialist (0) PRO, 17 jaar geleden

Werkt de centrale vergrendeling helemaal niet op de sleutel of werkt de centrale vergrendeling niet met het alarm mee en gaat het alarm wel aan en uit of werken de afstand-bedieningen helemaal niet meer op het alarm.
Als de afstand-bedieningen niet meer herkend worden door het alarm-systeem dan even (laten) inleren.

s80t6 (0), 17 jaar geleden

De centraledeurvergrendeling werkt wel met de sleutel maar niet met het alarm.De dealer heeft geprobeerd de boel weer op elkaar af te stellen,maar dat lukte om een of andere duistere reden niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 850 of stel zelf een nieuwe vraag.