Volvo V70: brandstof tank of pomp

Bouwjaar: 2001

als tank half leeg is loopt auto niet meer.is het zo dat de tank gesplitst is en overgepompt word want er zijn geen fout codes.of is het probleem bekend graag advies bvd.

126

Geplaatst door 126 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 19 jaar geleden

Klopt de tank heeft 2 gedeeltes. er zijn 2 oorzaken bekend: 1.De meter geeft geen juiste stand aan dus de tank is echt leeg.
2.Een in het aanzuigsysteem van de pomp zit een storing in.
De pomp heeft een reservoir met daar een aanzuigleiding aan naar het andere gedeelte als door een scheurtje of verstopping in zit wordt de brandstof niet overgepompt naar het het andere gedeelte. De pomp zit rechts achter en is tevens de kleinste tankgedeelte links zit de grote tank.

126 (0) PRO, 18 jaar geleden

de auto komt volgede week bij ons in de garage van daar nog geen oplossing

126 (0) PRO, 18 jaar geleden

aan de linkerkant zat een verstopping een stukje plestic uit de tank ergens afgebroken en in het koppel stukje onderaan de aan zuig buis ged ingegaan.er zijn nu zeefjes voor (filters)het probleem is bij de grotere dealers bekend en bedankt voor de hul pxc90

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.