Volvo V70: brandstof verlies langs retourleidingen

Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

Hallo, ik heb hier een volvo v70 2.5td met directe injectie en een audi 5cyl.motor.
Het probleem met deze wagen is dat de diesel brandstof er langs de retourleidingen uit spuit.
Als je de wagen start vliegt een van de retour leidingen,er vrijwel onmidelijk af en spuit de brandstof eruit, het gebeurd ook wel eens dat de leidingen niet loskomen maar dan verliest hij diesel langs de retour leidingen dewelke op de injectoren bevestigd zijn. het is mij een volkomen raadsel hoe dit kan, is dit een probleem met de injectie pomp of kan er nog wat anders mis zijn? opvoer pomp in de brandstoftank werd reeds vervangen doch zonder resultaat. Is er iemand die dit soort probleem reeds eerder heeft gehad of iemand die ervaring heeft met dit type wagen, graag uw reactie, alvast bedankt voor uw reactie.

imola

Geplaatst door imola (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Siem Bijman (165) PRO, 16 jaar geleden

Als dit in de pomp zit kun je dit misschien "oplossen" door de retourleiding rechtstreeks op de retourleiding naar de tank te plaatsen ipv naar de pomp? Maar misschien is de retourleiding naar de tank dichtgeknepen ergens?

imola (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo Siem, Hartelijk dank voor uw Reactie.
Ondertussen zijn wij er achter gekomen dat men ons de verkeerde opvoer pomp geleverd hebben, eentje voor een Benzine i.p.v voor een diesel, de p*pp*s Bij Volvo. Wij hebben een andere Besteld en als deze Geleverd en geplaatst is laat ik hier het resultaat weten.In elk geval bedankt voor uw reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.