Volvo 460 2006: contactslot weigert

Bouwjaar: 2006

hallo,

mijn contactslot van mijn volvo weigert 9 van de 10 keer.de sleutel gaat er wel in maar omdraaien gaat niet,je mist de klik zeg maar.na een paar keer flink duwen,kan ik hem nu nog omdraaien maar ik ben bang datie het straks helemaal niet meer doet of dat mijn sleutel afbreekt.

op aanraden van iemand heb ik hem ingespoten met w40 maar hij glijd er nu wel in maar omdraaien doet ie nog steeds niet goed.

wat kan er aan de hand zijn??heb ook al een reserve sleutel geprobeert maar die werkt ook niet goed.

er zal zeker wel een nieuw contactslot in moeten,wat zijn de koste daarvan??

weet iemand dit?

patrick8501

Geplaatst door patrick8501 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 460? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Ramon9285 (0) PRO, 18 jaar geleden

vervangen dus maar

volvoxc90 (0) PRO, 18 jaar geleden

Slot is versleten bij de dealer kun je een slot op code krijgen en is ook vrij snel gemonteerd. ff naar de dealer bellen en je weet wat het kost.

Volvo-Specialist (0) PRO, 18 jaar geleden

Contactslot meteen vervangen, zolang je de sleutel nog kunt verdraaien kun je het contactslot eenvoudig vernieuwen +/- 15 minuten (incl. kappen de- en monteren).
Als de sleutel niet meer verdraaid moet ook het stuurslot compleet vernieuwd worden, alles demonteren, uitboren van de breekbouten, ofwel een hoop kosten, tijd en moeite meer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 460 of stel zelf een nieuwe vraag.