Volvo S80: Deur verlichting

Bouwjaar: 1999

Sinds kort bezit ik een S80 T6 uit '99. De auto zou in alle 4 de portieren een rood lampje moeten hebben die aangaat als het portier openstaat. het probleem is dat die lampjes er in de 2 rechterportieren niet inzitten, waarschijnlijk omdat deze deuren vervangen zijn vanwege schade. (portieren van een '01 model of later: zit geen verlichting meer in) ik wil de auto graag compleet hebben, en er dus graag in de rechterportieren verlichting inzetten. maar ik vraag me af of er bedrading in zit hiervoor?? en er moeten uiteraard 2 gaten geboord worden...maar het zou de garage een hoop werk schelen als er al bedrading inzit, maar dit betwijfel ik..weet iemand hoe dit in elkaar zit??

Sjaak T6

Geplaatst door Sjaak T6 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

volvoxc90 (0) PRO, 19 jaar geleden

Normaal gesprokken wordt de kabelboom overgezet en zou je dus bij het demonteren van de bekleding een kabel met een stekkertje tegen moeten komen. Als bij het vervangen van de deuren de kabel hebben gebruikt die in de deur zat zal het een ingewikkelde klus zijn. De oplossing dan is om een schema te vragen van beide jaartallen en kijken of het simpel te maken is. Dan komt het maken van het gat nog en om een mooi rechthoekig gat te maken zonder beschadeging zal ook de nodige tijd vergen al met al denk ik dat het een dure klus wordt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S80 of stel zelf een nieuwe vraag.