Volvo V70: Deurslot niet openen met de sleutel

Ik kan het deurslot niet ontgrendelen met de sleutel. Sleutel kan ik wel draaien, Maar Hij ontgrendel niet, het gaat om een v70 2.5 10 v uit 1998

Volvo.Richard

Geplaatst door Volvo.Richard (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 (965) PRO, 6 jaar geleden

Dan zal het slot waarschijnlijk inwendig defect zijn , stangetje los of electrisch defect , deurpaneel er af halen e kijken wat er in de deur gebeurt als je het slot bediend.

Highway (65) PRO, 6 jaar geleden

slotje versleten.

Simon10904 (0), 6 jaar geleden

https://youtu.be/ATOapnSDqJo

Mijns inziens wat er in de eerste 40 seconden uitgelegd wordt. Dus dat palletje er uit. Heb je aan het slot gewerkt?

Volvo.Richard (0), 6 jaar geleden

Née heb niet aan hey slot gewerkt, ik merkte het, omdat ik het evens Wilde proberen om hem met de sleutel te ontgrendelen, kan het green Vuil zijn of zo iets, kan ik het proberen met sloten spray??

kaleido 1 (965) PRO, 6 jaar geleden

Alles is mogelijk spuit hem vol met wd40 , maar mocht dit niet werken dan zul je toch de boel open moeten maken het filmpje heb je al.

Volvo.Richard (0), 6 jaar geleden

gevonden het plalletje was los. ik heb deze wagen nu bijna tien jaar in mijn bezit, gelukkig nog nooit problemen gehad met hem om te ontgrendelen. alle hartelijk dank en zeker voor het filmpje. dat heeft mij erg goed geholpen. hulde voor de goede adviesen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.