Volvo S60: electronisch probleem bij lage temperaturen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 turbo

Sinds enige tijd werkt de centrale vergrendeling van het bestuurdersportier niet bij lage temperaturen. Het leek alleen aan de vergerendeling te liggen, maar ook mijn raambediening en spiegelbediening doen het niet. Tevens flikkeren alle lampjes in het portier ipv constant branden(raambediening). Als ik een stukje gereden heb, of de temperatuur is wat hoger, dan is er geen probleem. Bij alle andere portieren komt dit probleem niet voor. Iemand enig idee wat hiervan de oorzaak is? Beter nog, iemand met een oplossing?

joris.duin

Geplaatst door joris.duin (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S60? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Volvo_T5 (0), 13 jaar geleden

waarschijnlijk deur module defect ? Haal de zekering ervan uit en wissel even voor de zekerheid , maar lijkt meer deurmodule.(DDM)

joris.duin (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor je reactie, ik zal de zekering sowieso even nakijken. Maar als de deurmodule stuk is, dan zou deze het toch ook niet moeten doen als het wat warmer is?

joris.duin (0), 13 jaar geleden

Na enig zoekwerk op internet ben ik er van overtuigd dat het idd de deurmodule is, daar zit een temp. gevoelige processor in. Iemand die mij misschien kan vertellen of ik deze module zelf kan vervangen, en wat een nieuwe/gebruikte ongeveer kost?

Volvo_T5 (0), 13 jaar geleden

Kan je makkelijk zelf vervangen . gebruikte kost 100 euro +/-.

Nieuwe denk ik 400 euro minimaal.
Er zit een temp sensor in de spiegel gemonteerd die je op teller ziet .

joris.duin (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor de informatie, en de oplossing!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S60 of stel zelf een nieuwe vraag.