Volvo XC70 2002: Foutcode 9107, acuator gasklep

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine

Er brandt een lampje in de auto, motormanagement service vereist en een garage heeft de computer uitgelezen met foutcode 9107, actuactor gasklep stroef of defect.
Ik weet niet goed wat te doen, De auto is uit 2002, heeft 420.000 km gelopen en de laatste jaren zijn er al wel wat dingetjes( problemen met het cardan, de klok kapot) geweest die we telkens hebben laten maken. Hij loopt verder goed, ziet er prachtig uit maar ik vraag me af wat worden de volgende kosten? ( ik weet ook wel dat je dat nooit weet) maar toch, wie heeft er iets over te zeggen of kent het probleem, komt het vaker voor is het gemakkelijk te verhelpen etc etc.

Leanne

Geplaatst door Leanne (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo XC70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

dabili (0), 9 jaar geleden

Zie de aflevering van Tros radar 02 02 2009 Hierin word het probleem besproken over de gasklep van de volvo Het gaat hierbij specifiek om modellen van na 2000 Ik zou overigens zelf er voor kiezen een tweedehands exemplaar aan te schaffen bij een erkend autodemontage bedrijf Vaak geven deze omruil garantie of niet goed geld terug Ik rijd zelf in een v70 met 456000 km op de teller Deze auto rijd nog steeds heerlijk Op het moment heb ik een probleem met de ABS maar dat word ook wel weer opgelost Bovendien kun je dit soort problemen ook hebben met veel jongere autoos en bij veel lagere km standen Ik zou zelf de reparatie laten uitvoeren indien de volvo in goede staat is en verder nog bevalt Ik hoor vaak het argument van : Ik heb al zoveel laten repareren Moet ik dit nu wel weer doen ? Je kunt je ook af vragen of je er slim aan doet om na grote dure reparaties een andere auto te kopen en dan het risico nemen weer tegen dezelfde reparaties aan te lopen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo XC70 of stel zelf een nieuwe vraag.