Volvo XC70 2003: Volvo XC70 stuuslot demonteren

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: D5

Kan iemand me vertellen hoe je het stuurslot van de stuurkolom los maakt?

Pierre Total

Geplaatst door Pierre Total (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo XC70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Highway (120) PRO, 9 jaar geleden

de breekbouten er uit halen. Dit kan soms lastig zijn door de loctide. Dan voorzichtig met een klein slijpschijf door slijpen.

Pierre Total (0) PRO, 9 jaar geleden

De linkse bout kan van langs onder doorboren, maar rechterkant niet. Met een dremel ofzo kop afslijpen?

pievo86 (0) PRO, 9 jaar geleden

Je moet de beschermkappen eraf halen zodat je bij het contactslot kunt nu zie je twee bouten /zogenaamde breek bouten je moet met een dunne beitel de bouten los tikken in tegen gestelde richting als de wijzer van de tijd klok dit is een zeer lastig karwei je moet er veel geduld voor opbrengen laat wel de sleutel in het contactslot dit i.v.m. het stuurslot wat er op gaat als je de sleutel verwijderd en aan het stuur draaidt in sommige gevallen moet je de wielen recht zetten en ook het stuur verwijdern dit ligt aan de positie waar de breekbouten zitten na verwijderen kun je beter 2 nieuwe bouten monteren anders kan iedereen zomaar het stuurslot verwijderen.groeten jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo XC70 of stel zelf een nieuwe vraag.