Volvo S80: Geen probleem, alleen benieuwd!!

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: D5

Hallo,

Bijna dagelijks verbaas ik me over de kwaliteit van de geluidsinstallatie van mijn auto. Weet iemand welk merk apparatuur en boxen hierachter steekt?
De installatie bestaat uit een 601 unit met extra wissellaar en de voordeuren hebben aparte tweeters naast de middentoon/bas boxen. Achter is er 1 box per deur.
Ik ben benieuwd.

Ron

Boothill

Geplaatst door Boothill (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

volvoxc90 (0) PRO, 17 jaar geleden

Hallo Ron,

Ze hebben mijn ooit verteld dat de radio van Philips is maar zelf nooit ondervonden. Ik heb nooit bij een Volvo radio de binnenkant zo goed bekeken dat ik een merknaam tegen kwam. Het is wel zo dat het niet alleen aan de radio ligt maar, voornamelijk aan de speakers want, als je geen Volvo radio hebt, en wel een goede autoradio van een bekend merk ook dan heb je ook een heel goed geluid. Op de speakers staat Volvo en het onderdeelnummer en wat andere letters en cijfers. Op de speakers ook geen merk alleen Volvo. Volvo bouwt auto's en geen radio's of speakers. De telefoon is van Ericsson of Nokia. Bij de nieuwere types kom je dynaudio tegen maar dan alleen bij de duurste geluidsinstallatie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S80 of stel zelf een nieuwe vraag.