428 bezoekers online

Volvo S70 1998: Kofferbak slot

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5 144

Kan iemand mij uitleggen waarvoor de 3 switches zijn?

Met sleutel is kofferklep te openen. Met handbediening niet en afstandsbediening ook niet.

Klopt het dat er een pen uitkomt naar open drukken klep via ab? Die schakelt switch in om te ontgrendelen? De zit de handbediening schakelaar op slot/switch? Wie kan mij de functies van de 3 'switches' aangeven?

Sporadisch werkt de ab op kofferklep. Er is geen draadbreuk. Wil poging doen tot smeren, of is het echt het bekende slijtage switch?


[url=http://postimg.org/image/a489fxnvd/][img]http://s4.postimg.org/a489fxnvd/slots70k...[/img][/url]

Bedankt!

WouterGr

Geplaatst door WouterGr , lid sinds 6 jaar geleden

2 Reacties

0

WouterGr, 5 jaar geleden

Makkelijker gezegd: Via de ab/handopener kofferbak of schakelaar in auto opent de kofferbak niet, je hoort wel een klik in slot zelf. \via sleutel opent kofferbak uiteraard wel. Geen kabelbreuk geconstateerd, dus slot defect, lees lam? Gesmeerd hielp niet, dat hielp wel goed bij portierslot voorzijde.

0

Highway, 5 jaar geleden

Je moet eindelijk de boel monteren en kijken wat er gebeurt. Bij een V/S 40 kon het mechanisme van het slot soms lam zijn. Dus monteren slot op slot drukken en kijken of je het koffer met de hand op slot krijgt en open. Daarna kijken wat er gebeurt als je de ab gebruikt. Het motortje is allen dat het van slot haalt of op slot. Als ik het zo bekijk is het wit armpje als je het koffer open maakt. Als dat goed gaat denk ik dat er iets mis is met het slot. Het is niet zo dat je het sleutelslotje in een stand kunt zetten dat de AB niet werkt alleen met de sleutel?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S70 of stel zelf een nieuwe vraag.