Volvo S80: koplampwisser defect

Bouwjaar: 1999

Sinds enige tijd blijkt mijn koplampwisser re voor niet meer te werken. er komt een brommend geluid uit het wisser(motortje?) onder de motorkap. Ik heb de zwarte stekker losgekoppeld, onder de koplamp naar de wissermotor, waardoor het geluid wegblijft. Is reparatie eenvoudig of moet hiervoor de gehele voorbumper worden gedemonteerd..? Is dit zelf uitvoerbaar ???

adrink

Geplaatst door adrink (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ja, de voorbumper moet er in zijn geheel af want de koplampwisser motor zit onder de koplamp en deze moeg gedemonterd worden. Bumper heeft 4 bouten voor onder de lijst zitten er 2 en 2 in de hoeken van de koelrooster onder het nummerplaat. In de wielkuip zit een schroefje deze losdraaien en dan terug drukken en je kunt de bumper verwijderen. Koplamp spreekt dan voor zichzelf.

adrink (0), 19 jaar geleden

bedankt "volvoxc90"voor je prima antwoord. Met jouw uitleg moet het lijkt mij wel lukken om bij dit motortje te komen!! Heb ik weer iets te klussen met de Pinksteren!! Bedankt, Toine.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S80 of stel zelf een nieuwe vraag.