Volvo 850: lambasonde lampje en service lampje resetten

Bouwjaar: 1994, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.5 v20

Ik heb een 850 sedan uit 94, na problemen met de benzine pomp brand nu het lampbasonde lampje en het service lampje brand enkel een klein poosje na het starten (na een paar minuten rijden gaat hij weer uit)

Mijn vader had vroeger een soort van code waarmee hij het lambasonde lampje kon resetten maar is deze kwijt geraakt.. heeft iemand voor mij deze code?

en misschien is er ook wel zo'n code voor het service lampje?

Ik hoop dat iemand mij kan helpen.

mvg Desire

kenay86

Geplaatst door kenay86 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 850? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan T (20) PRO, 15 jaar geleden

desire als niemand je de code zoals je zegt kan leveren ik weet het ook niet dat doe je er verstandig aan om het storinggeheugen telaten uitlezen en wissen.

groetjes jan.

kuko (0), 15 jaar geleden

Je kan bij een 94 er zelf uitlezen is namelijk OBD1 de storings codes zijn op google wel te vinden gewoon intikken OBD1 storings codes en desnoods volvo 850 erbij .Gr. Rob

Herman BMW (0) PRO, 15 jaar geleden

onder de motorkap heb je een uitleesstekker met een A erop daarbij zit een pinnetje die doe je in nummer 2 en druk je een keer op het knopje nu knippert 1x het rode ledje na een aantal seconden komt er een code bv 1-3-2 je drukt net zo lang op dat ene knopje na de code die hij dan opgeeft totdat je 1e code weer verschijnt. dan druk je het knopje 6 of 7 seconden in en laat hem daarna los en is als het goed is je storing gewist. dit controleer je nog een keer door het knopje weer kort in te drukken en dan moet code 1-1-1 verschijnen.
servicelampje wissen dan pinnetje in positie 7 doen en dan invoeren 4x drukken wachten 1xdrukken wachten 5xdrukken wachten en wachten 1xdrukken geloof ik zo uit het hoofd

kenay86 (0), 15 jaar geleden

hallo allemaal,

ik heb nu al verschillende codes geprobeert, zo ook degene hierboven, maar nog brand mijn service lampje... misschien toch de foute code? heeft iemand nog een suggestie om da lampje uit te krijgen? de service beurten doet mijn vader zelf namelijk en savonds in het donker iriteerd het lampje best wel.. ik hoop dat iemand een oplossing voor me heeft..

het lambasonde lampje is trouwens wel uit :) hartelijke dank hiervoor!

groetjes desire

Highway (135) PRO, 15 jaar geleden

servicelampje wissen dan pinnetje in positie 7 doen en dan invoeren 4x drukken wachten 1xdrukken wachten 5xdrukken wachten en wachten 1xdrukken geloof ik zo uit het hoofd.

Dit klopt alleen wat ik altijd doe is wachten tot het ledje uit gaat en dan weer drukken.
Dus 4x drukken ledje gaat aan en dan wachten tot het uit is. Na de laatste 1x drukken gaat het snel knipperen.
Probeer nog maar eens moet lukken. Auto wel op contact zetten.

keith (0), 15 jaar geleden

hier een URL met plaatje en alles

http://www.volvo850forum.nl/index.php?PH...

:)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 850 of stel zelf een nieuwe vraag.