Volvo 340: motor start niet

Bouwjaar: 1985, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Motor wil niet starten. Ontstekingsunit gecontroleerd alles klopt ook goede vonk. Er komt geen benzine bij de carburateur maar de benzine pomp lijkt goed te zijn. Ga zo nog eens kijken door er m.b.v. een flesje en slangetje benzine rechtstreeks naar de carburateur te voeren of hij dan wel wil starten. Maar nu het volgende als de sleutel op contact gezet wordt branden er geen lichtjes op het dashbord. Als ik de plus van de accu haal en er na een halve minuut weer op zet branden de lampjes wel maar na het starten kunnen ze zo weer weg zijn. Kan dit het startprobleem ook veroorzaken omdat ik het zo raar vind dat als je de auto goed weg zet dat hij het de volgende dag niet doet, nog geen prutteltje. b.v.d.

medema

Geplaatst door medema (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 340? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Is je contactslot nog wel in orde. Loop ook de grote kabelverbindingen na , Massakabel punten en de dikke + kabel aansluitingen. Accupolen oxidevrij?? Succes.

medema (0), 13 jaar geleden

Hij doet het weer, stekkers naar het dashbord losgehaald en weer aangedrukt evenals die van het contactslot. Lichtjes deden het weer. Beetje benzine in de slang naar de carburateur en starten en lopen. Benzinepomp deed het ook. Ook heb ik nog de massadraad losgehad maar die zag er wel goed uit. Uiteindelijk weet ik dus niet precies wat de oplossing was. Toch nog hartelijk dank.

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

De eerste tijd maar een beetje in de buurt blijven . Groeten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 340 of stel zelf een nieuwe vraag.