Volvo V40: remlichten

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Hallo,
van deze volvo werkt het Li - en Re. remlicht niet. wel het derde remlicht, ik heb nu een verbindeng gemaakt met het linker remlicht en de draad die naar de trekhaak gaat en nu werken ze wel , alleen het controle lampje blijft branden !! Trekhaak is aangesloten door een originele kabel met mist achterlicht etc.
Alvast bedankt voor uw oplassing!!

Henry4504

Geplaatst door Henry4504 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 17 jaar geleden

Zekering niet defect? derde remlicht loopt niet via de zelfde zekering als de remlichten L en R. Geeft de stekkerdoos geen sluiting?

Henry4504 (0), 17 jaar geleden

Frank bedankt maar zekering 13 ( remlichten) onder dashbord is niet stuk!! en via stekkerdoos wel remlicht!

volvoxc90 (0) PRO, 17 jaar geleden

Vreemd, als je wel remlichten op de aanhanger hebt. dan kan na mijn idee het lampdefect unit niet defect zijn. Ze gaan ook maar zelden kapot.
Is de lamp niet defect of slecht contact in stekker of een lamp met de verkeerde wats? Hoe is het gekomen? De stekker doos van de aanhanger is aangesloten volgens Volvo dus de draden in de stekkers gemonteerd?

Henry4504 (0), 17 jaar geleden

Hoi Frank,
links achterin zit een connector waar de remlichten van de aanhanger in geplugd zitten, en ik heb nu de toevoerdraad van het remlicht naar die connetor verbonden met de toevoerdraad van het remlicht in de achterlicht unit en nu branden beide (L. en R.) remlichten wel bij het remmen!! .M.a.w. ik heb geen spanning op de toevoerdraad naar de remlichten in de achterlicht unit.
Het derde remlicht deed het wel normaal! Bedankt voor je reactie,
groet

Henry4504 (0), 17 jaar geleden

probleem opgelost, op de een af andere manier was er een losse verbinding ontstaan in het rechterachterlicht - alles opnieuw aangedrukt en nu oké. bedankt voor de
reacties H.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.