Volvo 145: slecht starten volvo 145

Bouwjaar: 1973, Brandstof: Benzine, Motorcode: b20f

startprobleem van deze auto bij koude start ; bij niet aanslaan op benzine (of Gas) krijg ik hem niet aan de praat en is startstroom snel te zwak; na opladen accu ,een uurtjeongeveer , lukt het meestal wel. dan een tijdje stationair laten draaien en vervolgens geen probleem meer . wel hapert de startmotor soms , geen reactie bij starten dus ; mijn vraag kan dit oorzaak zijn van slecht aanslaan ;accu is goed bougies ook en verder tijdens rijden slaat hij niet af ;wie heeft idee .

degroote

Geplaatst door degroote (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 145? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

brunovanderjeught (0), 13 jaar geleden

ben je zeker dat de batterij goed is ? Normaal moet je deze toch niet opladen na enkele keren starten, probeer de volgende keer eens koud te starten met extra batterij( of donorwagen) en startkabels, en bekijk het resultaat. Bij een goeie batterij zakt de startstroom niet , zelfs niet na enkele minuten starten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 145 of stel zelf een nieuwe vraag.