Volvo S40 2006: storingslampje uitlaatgas

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1600

Vandaag ging het storingslampje van het uitlaatgassysteem branden, ik heb het boekje van de volvo erbij gepakt en daarin stond contact opnemen met de dealer, mijn vraag is wat kan het allemaal zijn?

Alvast bedankt

masters40

Geplaatst door masters40 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Highway (145) PRO, 10 jaar geleden

Ja, als wij dat zo konden raden dan ging ik er geld voor vragen. Zat ik over een jaar de rest van mijn leven in een tropische land.

Er zijn zoveel mogelijke storingen dat uitlezen de beste optie is. Je kunt dan hier de foutcode plaatsen en je verder helpen.

masters40 (0), 10 jaar geleden

ik heb hem laten uitlezen bij de volvo dealer en het bleek een losse kabel te zijn hebben ze vast gezet lampje was uit paar dagen later gin ghij weer branden en nu hebben ze het over een gasklephuis en/of roetfilter laten reinigen. Is dat its wat de dealer moet doen of kan je dat zelf ook.

masters40 (0), 10 jaar geleden

Ik heb de auto opnieuw laten uitlezen nu is gebleken dat in de luchtdrukslang een scheur zit. is het mogelijk om deze los te kopen en zelf te laten vervangen

masters40 (0), 9 jaar geleden

scheur is reeds vervangen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S40 of stel zelf een nieuwe vraag.