Volvo 360: Trekt naar rechts, trilling in stuur

Bouwjaar: 1986, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Net een leuke volvo 360 2.0 uit 1986 gekocht van een particulier. Motor loopt nog als een zonnetje (176.000km), hier en daar wat roest, maar verder alles ok. Ook een APK erop voor nog 10 maanden. Kosten 350,-

Alleen, de auto trekt licht naar rechts en kom ik boven de 100km/u dan begint het stuur te trillen. Moet dit nog gefixed worden voor ik mij op vakantie naar tjechie begeef, of kan hier vrolijk mee worden rondgetourd deze zomer?

Auto is gekocht met vrienden, moet deze zomer rijden, mag daarna naar de sloop : )

Lars G

Geplaatst door Lars G (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 360? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

phkroese (0), 16 jaar geleden

als ik jou was lars zou ik de wielen even laten balanceren en uitlijnen is niet verschrikkelijk duur rond 50 ueries en dan is dit over anders als je er langdurig mee rondrijdt kan het je wiellagers gaan kosten en als je daar mee zit in tjechie is niet een pretje ps trilling kan ook nog komen door verouderde banden of banden voor lage snelheden alleen is 100 km/u wel heel langzaam dus denk ik toch dat het puur een balancerings kwestie is!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 360 of stel zelf een nieuwe vraag.