Volvo 440: Versnellingsbak

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8i

Mijn volvo ging voor apk naar de kwikfit, hij was helemaal inorde, toen ik hem s'middags ging ophalen kreeg ik te horen dat hij was afgekeurd op een aandrijfashoes en dat door dat rubber de versnellingsbak olie lekte, onderweg terug naar huis liep in 1 keer alle olie uit de versnellingsbak vandaan, waarop hij is afgevoerd naar de sloop, nu heb ik weinig verstand van auto's maar volgens mij heeft een aandrijfashoes niks met de versnellingsbak te maken, ik weet niet beter als dat hij in verbinding staat met de motor. Ik heb een klacht ingediend bij kwikfit, ik ben daarop terug gebeld door de filiaal manager, en deze blijft volhouden dat de bak inmekaar is gedraaid door de aandrijfashoes. Wie kan mij a.u.b. een duidelijk antwoord geven.

ron1964

Geplaatst door ron1964 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 440? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

A je hebt bewijs vernietigd=dom
B als je er heen gaat en er is niets aan de hand
dan proef ik gwigfluf er een beetje aan heeft geholpen door een 9KLEIN0 scheurtje te helpen
anders kan dit nooit zomaar gebeuren
het blijft echter ja/nee
was de bak kapot gedraaid dat je m naar de slop hebt gedaan
mvg jerry

ron1964 (0), 17 jaar geleden

Hij ging onderweg zwaarder schakelen, toen ik op de vluchtstrook stopte keek ik onder mijn auto en de bakolie liep er in dikke stralen onder vandaan, verder rijden ging niet meer, dus de anwb heeft hem naar mijn huis gebracht, daar werd binnen 2 uur al aangebeld door de milieu politie, en je raad het al nog eens een dikke boete er bovenop. Dus ik heb hem de volgende dag gelijk weg laten halen.

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

jammer voor je

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 440 of stel zelf een nieuwe vraag.