Volvo XC70 2005: Verwarming XC70 D5 geeft nauwelijks warmte

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: D5

De verwarming van de XC70 D5 automaat van Franse vrienden geeft nauwelijks nog warmte, alleen een beetje lauw. Hun dealer heeft o.a. thermostaat vervangen en logische zaken gecontroleerd. kan niets vinden. Volvo Genk weet het ook niet. Advies nu: motor openmaken en controleren (?!), kost ca 2000 euro en anders ruilmotor (kost 10.000 euro). Auto is in Frankrijk nu waard met goede verwarming 10.000 euro; dealer wil er zo slechts 5.00 voor geven. Topuitvoering Summun, pas 140 K gereden, perfect onderhouden. Motor komt gewoon goed op temperatuur. Ze zijn ten einde raad, rijden met een plaid over de benen. Wie heeft een idee?

rooderkerk51

Geplaatst door rooderkerk51 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo XC70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

rensk001 (0) PRO, 11 jaar geleden

Ik zou beginnen met een software update van de ccm. Heeft deze auto stoelverwarming? Zo ja de regeling van de stoelverwarming beinvloed ook de verwarming. werkt de interieurvoeler goed? Trouwens ik denk dat je bedoelt Volvo Gent.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo XC70 of stel zelf een nieuwe vraag.