Volvo 850: Verwijderen of uitzetten origineel Volvo alarm/startonderbreking

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5 20v

Voor 2 jaar terug heb ik de klant naar de garage gesleept want auto liep niet meer. AB van de originele alarminstallatie ( met zo'n kastje tegen de a stijl ) was kapot. Heb toen de installatie uit gezet ( maar hoe weet ik niet meer )en klant heeft nooit geen klachten meer gehad.

Vandaag de koppeling van dezelfde wagen vervangen, wat een klus trouwens :-( , en daarom de accuklem verwijdert. Nu wou ik vanavond de wagen starten en slaat hij op alarm!!! Weet iemand ook hoe ik dit handmatig kan uitzetten?? Of waar de onderbrekings zitten??

Ivm aansprakelijkheid weet ik dat hier niet vaak op wordt gereageerd maar ik moet toch een oplossing zien te vinden!! Je kunt me eventueel ook mailen op mn mailadres info@garageburgwal.nl

Alvast bedankt

René

garageburgwal

Geplaatst door garageburgwal (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 850? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

320 (0), 16 jaar geleden

kijk even hier:

http://problemcar.nl/viewtopic.php?id=85...

garageburgwal (0) PRO, 16 jaar geleden

@ 320 Super bedankt!! Ga het direkt proberen!!

garageburgwal (0) PRO, 16 jaar geleden

Probleem verholpen!!
Eerst zekering verwijdert en motor startte weer!! Alleen nu geen centrale vergrendeling. Relaispunten doorverbonden en alles oke nu.

Super bedankt!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 850 of stel zelf een nieuwe vraag.