Volvo 440: Volvo 440 stottert\slaat af

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hoi,

Ik ben in bezit van een volvo 440 uit 1995, en ik heb al lang zelfde probleem. Ik heb op de site zitten rondkijken en ik kon niks vinden dat op mijn probleem lijkt.

Probleem:

Wanneer ik de auto voor het eerst start, loopt hij gewoon normaal. Hij stottert af en toe maar werkt prima.. Maar de echte probleem zit em hierin: af en toe rij ik en ineens begint hij te stotteren of stil te vallen... Ik geef op normale manier gas, en hij rijdt nog wel door maar met moeite.. Maar als ik was sneller gas geef.. valt hij haast stil.. en dan langzaam komen de toeren omhoog als ik de gaspedaal ingedrukt blijf houden.. En uit de uitlaat hoor je zachte knallen netalsof er lucht uit onstapt, soort poefjes.. Echt raar..En als ik geen hoge toeren blijf houden valt de auto stil..Als de auto stil is gevallen heb ik een echte probleem... Hierna is de auto niet aan de praat te krijgen, pas na 10-30 minuten kan de auto weer gestart worden.

Ik vind het raar dat het gebeurt, en na 10-20 minuten wachten kan de auto weer worden gestart en rijdt hij perfect.. De computer is nagekeken.. en hij vertoont geen fouten.

Kan iemand me hier helpen, ik word gek en wil de auto haast naar de sloperij brengen..

Mvg,

Adi

Adi2006

Geplaatst door Adi2006 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 440? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

brandstof pomp
heb nog 2 klanten met zelfde probleem gehad.
volvomdealer uitgelzen alles gacheckt niets te vinden.
op mijn advies andere pomp .
problem weg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 440 of stel zelf een nieuwe vraag.