Dacia LODGY Forum

Zoek & filter binnen 221.371 topics
12 topics gevonden | Pagina 1 van 1

Dacia Lodgy

De Dacia Lodgy is een compacte MPV die in 2012 werd geïntroduceerd op de Autosalon van Genève. Het is het eerste model van Dacia in dit segment en wordt geproduceerd in de fabriek van het bedrijf in Tanger, Marokko. De Lodgy is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder een vijf- en zevenzitter.

De Lodgy is uitgerust met een reeks motoren, variërend van een 1.2-liter benzinemotor tot een 1.5-liter dieselmotor. De motoren zijn gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak of een automatische versnellingsbak. Het interieur van de Lodgy is ruim en praktisch, met voldoende beenruimte voor de passagiers en een grote bagageruimte.

De Dacia Lodgy wordt geprezen om zijn lage prijs en goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is een populaire keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een praktische en betaalbare MPV. Daarnaast heeft de Lodgy een goede reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid, waardoor het een goede keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame auto.

Modellen Dacia