Dacia DOKKER Forum

Zoek & filter binnen 221.290 topics
10 topics gevonden | Pagina 1 van 1

Dacia Dokker

De Dacia Dokker is een compacte bestelwagen en personenauto van de Roemeense autofabrikant Dacia. Het model werd in 2012 geïntroduceerd op de Autosalon van Casablanca en is verkrijgbaar als gesloten bestelwagen en als personenauto met vijf of zeven zitplaatsen. De Dokker deelt veel onderdelen met de Dacia Lodgy, waaronder de motor en de wielophanging.

De Dokker is een populaire keuze voor ondernemers en gezinnen vanwege zijn veelzijdigheid, ruime interieur en betaalbaarheid. De auto heeft een laadruimte van maximaal 3,3 kubieke meter en kan tot wel 800 kg aan lading vervoeren. Bovendien biedt de Dokker comfortabele zitplaatsen en een hoog niveau van uitrusting, waaronder airconditioning, cruise control en een multimediasysteem.

De Dacia Dokker wordt aangeboden met een keuze uit benzine- en dieselmotoren, variërend van 75 tot 115 pk. In 2020 introduceerde Dacia ook een elektrische versie van de Dokker, de Dokker Van Electric, met een actieradius van maximaal 230 kilometer en een laadvermogen van 650 kg.

Modellen Dacia