Honda CR 250 Forum

Zoek & filter binnen 221.187 topics
2 topics gevonden | Pagina 1 van 1

Honda CR 250

De Honda CR 250 is een crossmotor die in 1973 voor het eerst op de markt werd gebracht. Het is een motorfiets die speciaal is ontworpen voor off-road gebruik, zoals bij motorcrosswedstrijden. De Honda CR 250 heeft door de jaren heen verschillende upgrades en veranderingen ondergaan om te blijven voldoen aan de eisen van rijders en wedstrijden.

De motor van de Honda CR 250 is een tweetakt met een cilinderinhoud van 249cc. Het vermogen van de motor kan oplopen tot meer dan 60 pk, afhankelijk van het model en de aanpassingen die zijn gedaan. De motor is voorzien van een handgeschakelde versnellingsbak met vijf versnellingen en een kettingaandrijving.

De Honda CR 250 heeft een lichtgewicht frame dat is ontworpen om wendbaarheid en snelheid te bieden in off-road omstandigheden. De vering is ook speciaal afgestemd op off-road gebruik en kan worden aangepast aan de voorkeuren van de rijder en het type terrein waarop gereden wordt. De motor is ook voorzien van schijfremmen voor optimale remprestaties.