Honda Stream Forum

Zoek & filter binnen 221.371 topics
7 topics gevonden | Pagina 1 van 1

Honda Stream

De Honda Stream is een compacte MPV (Multi Purpose Vehicle) die werd geproduceerd van 2000 tot 2014. Het is een relatief ruime auto met een flexibele interieurindeling en biedt plaats aan maximaal zeven personen. De auto heeft een gestroomlijnd ontwerp en biedt een goede mix van comfort, prestaties en betrouwbaarheid.

De Honda Stream is uitgerust met een aantal veiligheidsvoorzieningen, waaronder airbags voor bestuurder en passagier, zij-airbags en gordijnairbags voor bescherming bij zijdelingse botsingen. Andere functies zijn onder meer antiblokkeerremsysteem (ABS), tractiecontrole en stabiliteitsregeling. De auto is ook voorzien van Honda's ACE (Advanced Compatibility Engineering) -carrosserieconstructie die de impact van een botsing helpt verminderen.

De Honda Stream is verkrijgbaar in zowel benzinemotoren als dieselmotoren en heeft een handgeschakelde versnellingsbak of automatische transmissie. Het brandstofverbruik varieert afhankelijk van het motortype en de uitvoering, maar over het algemeen is de auto vrij zuinig in vergelijking met andere MPV's in dezelfde klasse.