291 bezoekers online

Alfa Romeo 156: achterlichten blijven branden

Bouwjaar: 2002, Brandstof: benzine, Motorcode: 1.8

Vreemd probleem.

Sinds kort blijven de achterlichten branden van de alfa. Een tijd terug gingen de lichten rechts achter niet aan, deze zijn toen doorverbonden met linksachter. Maar als ik dan reed en de radio of de sigarenaansteker aanzette vielen de lichten achter uit. Heb toen zelf het doorverbind draadje weer losgemaakt en toen bleef wel links achter aan.

Nu blijft het licht branden als ik het contact afzet, niet zwak maar vol aan. Waar moet ik het zoeken om het probleem te verhelpen? In de garage hebben ze het toen doorverbonden omdat ze het niet konden vinden.

Wie weet wat?

Alvast bedankt,

Eric

eric65

Geplaatst door eric65 , lid sinds 8 jaar geleden

3 Reacties

0

kevin6265, 8 jaar geleden

checkcontrole van de lichten misschien stuk,heb enkele jaren geleden ook zo iets meegemaakt met een 156,elke morgend platte batterij,achterlichten bleven lichtjes branden,die zit in de teller waar dat het gele lampje gaat branden als er een licht stuk is.daar eens beginnen eventueel?daar zit een stekker die naar alle stadslichten en stoplichten gaat

grtz

0

eric65, 8 jaar geleden

Beste Kevin,

Bedoel je dat ik de toerenteller los moet halen en daar moet kijken? Ik ga dat even doen, wie weet is dat het.

thx Eric

0

kevin6265, 8 jaar geleden

hey eric ja idd,het is al ff geleden,ik wist niet welke van beide het was de toeren of snelheid :)maar idd de toerenteller dan :),als ik het goed voor heb zit er een grote witte fiche op en een met dunnere draadjes,die witte fiche is die naar de lichten gaat

ik hoop dat ik het juist heb ;)

veel succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 156 of stel zelf een nieuwe vraag.