Audi Cabriolet: Een adres met verstand van automatischeversnellingsbakken

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5 cylinder NG

Hallo, ik heb een cabrio van 1992, een 5 cilinder automaat.
Er is vorig jaar een andere automatische bak in gekomen ivm niet meer schakelen, er toen niet veel meer mee gereden.
Een poosje terug kreeg ik het probleem dat na achteruitrijden de display op het daschboard op D blijf staan, ongeacht waar de keuze handel op staat. Wanneer je na het uitzetten opnieuw probeert te starten blijf het display op D staan en wil niet starten. Wacht je een goed uur dat hij het wel??
Er is al meerdere keren iets aan gedaan, gekeken naar de juiste massa, keuzeschakelaar aan de bak V.V., recentelijk de "kam" in de bak die deze schakelaar bedient. Maar het probleem blijf, wie weet er een goed adres die hier serieus naar wil en kan kijken en deze storing oplossen. Nu gebeurt er van alles maar verandert er niets, ik woon in Delft maar wil overal heen rijden om er achter te komen wat de storing veroorzaakt.

alvast bedankt,

Jack

jackdelft

Geplaatst door jackdelft , lid sinds 15 jaar geleden

1 Reactie

volvoxc90 PRO, 15 jaar geleden

http://www.autrans.nl/

Of deze lees hier onder maar wat iemand van dit bedrijf vind na zijn bezoek.
Hij had een probleem met de automaat van Volvo

Heren,

Even een vervolg op de trillend Volvo. Ik ben naar Autrans geweest. Die bieden een gratis diagnose en ik had begrepen dat ze een goede naam hebben.
Eerst een formulier op hun website ingevuld en vervolgens werd ik al na 2 uur gebeld voor een afspraak. Dat kon de volgende dag al. Na ontvangst met koffie gingen we een stukje rijden met een monteur. Na een aantal kilometers gaf hij aan dat de koppelomvormer de veroorzaker was en dat het misschien niet nodig was die te vervangen. Hij stelde voor de olie te vervangen en aan te vullen met 'smart blend' , dat zou wel eens kunnen werken.
Auto op de brug en m'n zoon en ik naar de wachtruimte. Aldaar kwam na een half uur de directeur die ons een rondleiding gaf in het bedrijf. Ernstig indrukwekkend mag ik wel zeggen, het bedrijf is behoorlijk groot en de logistiek loopt m.i. als een speer. even later kwam de monteur met het goede nieuws, de trilling was weg. 175 euri en mijn problemen waren als sneeuw voor de zon verdwenen. Blij als de welbekende hond ging ik huiswaarts.
Mijn probleem is op gelost en wil jullie danken voor de tips en de tijd die jullie er in gestoken hebben. Wat Autrans betreft: ik hoop daar niet meer naar toe te hoeven maar ik raad ze iedereen aan. Vriendelijke behandeling, kundige monteurs en ze trekken je het vel niet over de oren.

Ron

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi MG-F of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.