Audi 100: stuurhuis maakt brommend geluid

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: v6

de leiding van de stuurbekrachtiging was lek deze heb ik vervangen door een nieuwe alleen is de vervangende leiding geen orginele .deze leiding loopt vanaf de pomp naar het stuurhuis . de leiding is nu wel weer goed maar het stuurhuis maakt nu lawaai , net of kan hij het niet trekken .eerst dacht ik misschien lucht in de leiding maar dat is het niet , maar zit er ook in de orginele leiding een reduceer stuk die de druk bepaalt?.fr fah

fah

Geplaatst door fah (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 100? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Zit er wel voldoende olie in ?

Gr Stefan

fah (0) PRO, 14 jaar geleden

ja er zit voldoende olie in . peil staat op max . heb wel ander type atf gebruikt als wat er in zat . maar dit wordt wel aangegeven voor deze auto sp3013.

marcel verdoorn (0), 14 jaar geleden

schuimd de olie in het reservoir? Dit betekend lucht in het systeem dit kan komen dat er een leiding net niet goed vast staat en er valse lucht in het systeem getrokken wordt. Retour leiding. Gr Marcel

fah (0) PRO, 14 jaar geleden

heb nu orginele nieuwe leiding gemonteerd en het probleem is opgelost. waarschijnlijk was de andere leiding te dun buiten diameter waardoor die ging resoneren gr fah .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 100 of stel zelf een nieuwe vraag.