BMW 3-Serie: 320D met schroefset verlagen. HELP

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 diesel

Hallo,

Ik heb een BMW 320D. Deze wil ik graag verlagen met een schroefset. Nu wil ik geen set van 800 of 1000 euro. 600 Euro vind ik genoeg voor een schroefset. Voor dit geld kan ik wel een schroefset krijgen die ook in hardheid verstelbaar is. Dit is nodig voor extreem laag verlagen van mijn BMW.

Nu heb ik 19inch 10J breed velgen liggen. Rondom 10J dus. Deze wil ik zo laag mogelijk in de kasten hebben.

Zelf zit ik dus te denken aan een schroefset die in hoogte en hardheid verstelbaar is zodat hij maar zo min mogelijk nog kan inveren.

Ik kan nu een heel mooi setje voor 600 euro krijgen maar die is voor een 325 benzine. Nu vraag ik mij af of ik deze kan monteren op mijn 320D? Het gaat om een setje van D2racing.com. Nu is mijn vraag past dit dus? En is dit wel een juiste keuze voor wat ik wil? Iemand advies wat ik het beste voor 600 euro of minder kan doen en waar. Graag deze week wil ik nog het schroefset ophalen. Ik hoor het graag even.

Alvast bedankt!

Martin

dix4life

Geplaatst door dix4life (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

auto-peter (0) PRO, 15 jaar geleden

Zoals doctorvw-audis Paul Kelder eens zei:Koop enkel wat klaar is,eet enkel wat gaar is.M a w niet prutsen.M vr gr Peter

dix4life (0), 15 jaar geleden

Hallo,

Heb momenteel al een setje gekocht. PERFECT! D2racing.

MVg,

Martin

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=dix4life]Hallo,

Heb momenteel al een setje gekocht. PERFECT! D2racing[/quote]
Zit het er al onder dan........??

Gr. paul

dix4life (0), 15 jaar geleden

Nee, Maar het setje ziet er degelijk en goed uit. Beter dan de goedkope setjes die ik tot nu toe heb gezien. Of ze inderdaad perfect rijden moeten we nog even ondervinden.

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=dix4life]Nee, Maar het setje ziet er degelijk en goed uit. Beter dan de goedkope setjes die ik tot nu toe heb gezien. Of ze inderdaad perfect rijden moeten we nog even ondervinden.[/quote]
Vind 600,- wel ergens naar ruiken, sorry dat ik het zeg. Kan naar mijn gevoel en ervaring met dat spul niets wezen voor dat geld, kan mij natuurlijk vergissen....

Gr. paul

Driver21 (0), 15 jaar geleden

zo min mogelijk vering? denk je ook aan de achterbrug van zo'n 3serie die kunnen weleens scheuren

niets is zo fijn als gewoon een M-tech sportonderstel...gewoon iets lager en strak en toch gewoon comfortabel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.