BMW 3-Serie: BMW E46 318i Touring kilometerstand is uit zichzelf teruggedraai

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 318i (118pk)

Hoi,

Onze BMW met volledige onderhoudshistorie heeft 156000 km gereden. Sinds zaterdag heeft hij zichzelf "verjongd", de kilometerstand is op onverklaarbare wijze ineens 66667 km geworden? De teller telt weer rustig verder, maar ik mis nu bijna een ton.
Wie weet hiervoor een oplossing? Ik heb de dealer al gebeld, maar die hebben niet direct een idee. De kilometerstand wordt opgeslagen in 2 modules. Zou hij teruggedraaid zijn, dan wellicht slechts in 1 module. Probleem is echter dat ik 100% zeker ben dat de stand niet teruggedraaid kan zijn. De auto heeft NAP en ik heb alle onderhoudsstempels in het boekje staan en alle facturen van de garagebezoeken in mijn bezit vanaf zijn geboortedag.

Alvast bedankt voor eventuele reacties!

MHW

Geplaatst door MHW (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

als hij op 156000 heeft gestaan en nu opeens terugspringt naar66667 dan zou hij in pricipe vooruitgedraaid zijn en dat lijkt mij niet echt een optie

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Op internet,en o.a op MP zie je vaker advertentie's staan,die mannen voeren km teller correcties uit,indien bv de teller kapot is geweest en een nieuwe is gemonteerd,m.a.w. als de km stand niet meer overeenkomt met de originele oude stand..

Heb even geen antwoord op de vraag, hoe hij vanzelf een ton achteruit gesprongen kan zijn..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.