BMW 318I: Borrelend geluid bij achteruit (R)

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Dag allemaal,

Een vraagje. Als de auto geparkeerd staat en ik zet hem in zijn achteruit (R), dan hoor je een borrelend/brommend geluid (moeilijk om het een naampje te geven). Zodra ik em in de D zet en wegrijd hoor je niets meer. En als ik hem later weer (na bijv. 5 min) in zn achteruit (R) zet, dan hoor je dat geluid niet meer. Dus alleen bij het opstarten en in zn achteruit (om vervolgens weg te rijden) hoor het. Iemand enig idee wat het is en of het kwaad kan?

j.hofmans

Geplaatst door j.hofmans (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

j.hofmans (0), 5 jaar geleden

Dag allemaal,

Even een edit. Waarschijnlijk heb ik mijn vraag niet duidelijk gesteld.

Als de auto met koude motor wordt gestart, dan hoor je een rommelig geluid dat hoogstwaarschijnlijk onder de motorkap vandaan komt. Het geluid begint zodra ik weg wil rijden (R: achteruit of D: vooruit). Na 20-30sec. rijden hoor je niets meer. Ook doet de auto geen gekke dingen, behalve gekke geluiden maken in het begin dus. Het is dus een rommelig, borrelend geluid, alsof de auto op zoek is naar power of alsof die iets bij moet vullen voordat hij vertrekt. Ik weet, het klinkt vaag. Meer kan ik er niet van maken.

Iemand enig idee wat het is en of het kwaad kan?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.