BMW 3-Serie: Geen druk meer in de koppeling

Bouwjaar: 1994, Motorcode: 320I coupé

Hallo,

Mijn koppelingscilinder bij de versnellingsbak vertoonde een tijdje geleden lekkage. Gisteravond heb ik de auto neergezet en vanochtend had ik geen koppeling meer.

Nu moet die auto naar de garage maar ik zou niet weten hoe ik hem weg kan krijgen. Moet hij echt weggesleept worden of moet ik remvloeistof bijvullen en met het koppelingspedaal pompen om weer wat hydraulische druk te creëren?

Heel gek, dat het zo hard kan gaan dat je 's avonds nog rijd en in de ochtend ineens geen koppeling meer hebt. Lekt dat spul zo hard dan?

Groeten,
Marnas

Marnass

Geplaatst door Marnass (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

vrouweneeltje1 (0), 16 jaar geleden

Ik zou hem bijvullen en eventueel ontluchten.zonder olie kan je de koppeling niet meer bedienen.
Als je een beetje handig bent kan je nog overwegen zelf de lekkage te verhelpen.

stefan84 (0), 16 jaar geleden

nieuwe koppelingscilinder monteren en ontluchten en het probleem zal verholpen zijn.

met olie bijvullen en ontluchten kom je er niet,als hij nu de geest gegeven heeft is vervanging de enige oplossing.kosten voor de cilinder zijn +/- € 50,-

als je zelf een beetje handig bent moet dat geen probleem zijn,ander zal de garage je beste vriend zijn en zal de auto erheen gesleept moeten worden/of opgehaald.

succes.

Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.