BMW 3-Serie: Geluid uit de motor

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5i

Hallo heren,


Ik heb een kleine probleem met m'n auto. Als ik de olie dop eruit draai krijg ik een wooooom achtige geluiden te horen. Vandaag heb ik de auto uit laten lezen en het blijkt dat alles naar toebehoren werkt en dat er geen problemen waren. Maar na een kwartier kwam de monteur achter dat het met de karter luchtventilatiesysteem in de motor ermee te maken heeft. Verder als ik met mijn handpalm op de olie vul gat druk, wordt mijn handpalm erin gezogen. Maar normaal moet het toch het lucht naar buiten gooien? en niet in de motorblok in zuigen? ik snap het niet meer. Het oude krachten van mijn bmw is ook al veranderd het heeft zijn oude krachten niet meer. Voorheen had ik de luchtmassameter ook veranderd maar het blijkt te zijn dat hij zijn werk niet goed doet omdat de karter luchtventilatiesysteem zijn werk ook niet goed doet.


Graag vraag ik om jullie hulp! wat het kan zijn...


Groetjes,

Eray

bmwdriver24

Geplaatst door bmwdriver24 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Freude_am_Fahren (0), 12 jaar geleden

Carter ventilatie-klep oud type (met filter, zal zeer waarschijnlijk verstopt zijn) vervangen door nieuw type (open, zonder filter).

GJBAutos (0) PRO, 12 jaar geleden

Alleen diesels hebben een carterventilatie met een los filter, alle benzine motoren hebben enkel een membraam, deze geven minder vaak problemen en hoeven minder vaak vervangen te worden. des ondanks is regelmatig vervangen geen gek idee.

gr Martin

bmwdriver24 (0), 12 jaar geleden

Martin,

Ik heb een prijs opgave aangevraagd via de website...

Gr,


Eray

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.