BMW 3-Serie: hoe weet ik dat mijn fusee kogels op zijn?

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 316i m40

ik heb vorige week nieuwe banden onder me auto gezet en toen kwam monteur en die zegt dat het hem op was gevallen dat me fusee kogels op waren want hij kon zo me wiel voor aan alebij de kanten heen en weer wrikken. maar ik heb ook nog nooit wat gemerkt met rijden. ik heb ze gewoon laten zitten en kwam thuis en gelijk me auto opgekrikt maar ik kon voor geen mogenlijkheid beweging erin krijgen (had een kant omhoog gekrikt) nogal raar in garage wel wrikken en thuis niet!!!

gr alex

sexy-lexy10

Geplaatst door sexy-lexy10 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Freude_am_Fahren (0), 15 jaar geleden

Bij (echt) versleten fusee-kogels voel je speling bij het sturen/ moet je corrigeren bij het rechtuit rijden. Ook kunnen er trillingen in het stuur voelbaar zijn bij het remmen (zonder stuurbekrachtiging eerder dan met).
Heb je van dit alles nog geen last/ komt de auto nog gewoon door de APK-keuring, dan kun je de reparatie nog even uitstellen.

johanbmw (0) PRO, 15 jaar geleden

auto op de 4 koloms brug dan de bandenlepel tussen de velg en fuseekogel ;)

sexy-lexy10 (0), 15 jaar geleden

hoi jongens sorry voor late reactie maar mijn auto is voor apk en beurt geweest maar het bleek niet de fusee kogels te zijn maar het was de rechter draag arm die hebben ze vervangen en hij rijdt nu inderdaad stukken beter!!! bedankt voor jullie reacties

groetjes alex

vegito (0), 15 jaar geleden

uhm wil niet veel zeggen maar, je fusee kogels zitten op je draagarm :P.. tip laat je auto uitlijnen krijg je een betere resultaat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.