BMW 3-Serie: tikken in motor e36 m43 316i

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: m43

wie kan mij helpen?? als mijn moter goed warm is dan hoor ik een tikkend of ratelend geluid in de moter maar als ik hem 5 minuuten stil zet en ik start hem weer dan is het even weg tot hij weer even gelopen heeft,bmw zegt dat het geen kwaat kan maar ik wil weten wat het is,koud loopt hij als een zonnetje groetjes richard

rickety

Geplaatst door rickety (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ReneS (0), 17 jaar geleden

Richard,

Welke olie heb je erin gedaan, nivo ok ?
Heeft de motor een ketting of een d-riem / hydrolische klepstoters? anders kunnen het de kettingspanners/klepstoters zijn.

gr,
Rene

rickety (0), 17 jaar geleden

ik heb er 5w40 olie inzitten maar ik heb het met verschillende olie geprobeert maar nog steeds is het niet weg,ik heb een distributieketting -,nokkenas is ook niet ingesleten

rickety (0), 17 jaar geleden

ik heb een vraagje,ik heb een 316 i uit 94 m43 motor,ik moet de nokkenas vervangen maar kan dat zonder de distributieketting los te halen??? dus de 4 boutjes loshalen en kompleet met ketting erop loshalen???????

mark7275 (0), 17 jaar geleden

ja dat kan moet je de voorste ketting gelijder tevens de spanner naar het midden drukken ,
4 bouten eruit en je trekt het zooitje er zo af
wel voorzichtig en met aandacht allemaal : )

marcel6952 (0) PRO, 17 jaar geleden

en voor de zekerheid even een tywrap-je om je tandwiel en je ketting bovenop doen. weet je zeker dat je de goede afstelling hebt, als voorheen.

succes, Marcel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.