Chevrolet US Trans Sport: automaat

Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.4

een vaag probleem met mijn automaat vandaag een stukkie aan het rijden geweest (was niet meer dan 15 km) en 5 minuten stil gestaan met motor af.
daarna weg gereden en ik voelde de bak met een bonkjes de versnelingen ingaan ,ook hoorde ik een vaag geluid die meegaat met het motor toerental (geluisterd terwijl ik stil stond).
de motor temp liep ook veel hoger op als normaal .
na de auto te laten af hebben gekoeld was het weg
filteren en olie waarvan ik (nog) niet weet welke type is nog geen 6000 km terug vervangen bij aankoop van de auto
olie peil is goed

gr.ron

rondepon

Geplaatst door rondepon (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

ik herken er helemaal niets in Ron, behalve een tcc die is blijven hangen misschien?? probeer morgen eens even te rijden in z'n 3 (dave z'n patent) in plaats van de drive, misschien dat de bak niet helemaal goed inschakeld via de stangen (is af te stellen) het stijgen van de temp vindt ik nog het vreemdst, slippen van de bak?
geef ff feedback hoe het gaat in z'n 3

gr

Peco Power

rondepon (0), 14 jaar geleden

hoi peter

de bak slipt niet het gaat met een lichte schok en in zijn d merk je er bijna niks van maar ik zal morgen eens een test ritje gaan maken .
ook ga ik morgen die handelaar bellen wat voor olie er in gegaan is (ben bang de verkeerde namelijk)

gr. ron

rondepon (0), 14 jaar geleden

hoi

heb nog niks gemerkt verder (behalve mijn temp meter die zijn werk weer ffkes staakte) maar ga van de week een paar dagen naar linburg dus ga ik eens ffkes uitproberen

gr. ron

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Ron ff de stekker op de zender schoonmaken

gr

Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.