Chevrolet US Trans Sport: bougies chevrolet transsport

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.4

hallo ik heb ook geen problem (op het moment),wel en vraag lees all vaaker ac-delco bougies zijn het beste ,hoe lang gaan ze (bij normal gebruik 15000 km p j.mee)
wat is het verschill met platina bougies?(welk merk platina bougies en wat is het prijsverschill en heeft het wel nut platina bougies in te bouwen,rij wel ook vaak (af en toe korte afstande)

alvast bedankt

groetjes Jens

ben tot nu toe erg tevreden met mijn chevy.eigenaar vanaf augustus vorig jaar.kennis van mij rijd all vanaf 1990 in en pontiac transsport (+- 120000miles op de teller en hij is net so tevreden .tot nu toe geen grote problemen allen normal onderhoud.

jens1966

Geplaatst door jens1966 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

ac delco bougies voor dit type, heb je in verschillende gradaties, maar als je de longlife versie hebt kunnen die zo'n 140000km mee. Ik vervang ze toch na een jaar of 3, want het is al een rotklus, en als ze dan al vast geoxideerd zijn heb je een leuke klus om cil 1,3 en g er uit te krijgen... En als je dan ook nog een versatrac hebt met 4 wheeldrive, dan wordt je nog vrolijker.....
Dus ac delco en zeker om de drie jaar vervangen.

Gr

Peco POwer

jens1966 (0), 13 jaar geleden

bedankt voor de info !!!!

Groetjes Jens

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.