Chevrolet US Trans Sport: Mijn stuur wilt niet meer naar rechts sturen.

Bouwjaar: 1997, Brandstof: LPG, Motorcode: 3.4

Gisteren was ik aan het rijden met me auto en ineens wil ik in een bocht sturen en kon ik wel een het sturen draaien alleen de wielen draaiden niet mee.
Bijna een ongeluk dus. Het voelt net alsof hij ergens overheen draait. Ook geven de knoppen op het stuur geen effect meer en is het lampje van de airbag gaan branden. Wie weet wat dit kan zijn?

rattus

Geplaatst door rattus (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

rattus (0), 13 jaar geleden

Ik kan overigens wel naar links sturen maar niet naar rechts.

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

KLinkt als een afgebroken stuurhuis, /stuuras, dan wel koppeling. Valt niet mee om te repareren.....

gr

Peco power

anoniem-1573996169 (0), 13 jaar geleden

doe je motorkap open en draai eens met je stuur en kijk naar je stuurhuis of de boutgaten in de carrosserie niet zijn uitgeslagen

rattus (0), 13 jaar geleden

Waar kan ik dat precies zien, achter me linker voorwiel?

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

dan moet ie op de brug, want zo onder de kap zie je niks, ik heb net ff gekeken want heb hier r staan met de koppen eraf, dan kun je het wel zien, maar om de koppeling zit een mof, dus daar kun je zo niks zien...... En van onder af kun je er bij maar is voor de particulier niet te doen. Je moet namelijk een incissie maken in die mof om de bout los te draaien, dan pas kun je je stuurkolom loshalen, dan pas kun je het stuurhuis los halen. Dan moet de voorpijp er af en dan pas kun je het stuurhuis oplichten. Moet het hele stuurhuis er onderuit, dan moeten je stuurkogels los en dan ff goochelen....
Montage weer in omgekeerde volgorde en dan hopen dat je de stuurkolom weer een beetje vast kunt krijgen. Let op, als je de stuurkolom loshaalt zakt ie uit elkaar!!!! En die krijg je ook lastig weer in elkaar. Dus even goed borgen!

Gr
peco power

rattus (0), 13 jaar geleden

kan het dus beter laten doen door een prof

rattus (0), 12 jaar geleden

auto is gerepareerd,

Het ging om een gebroken stuurhuis.

Hans4040 (310) PRO, 12 jaar geleden

Oke...bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.