Chevrolet US Trans Sport: komplete stroomuitval

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.4

Ik heb al enkele keren tijdens het rijden een komplete stroomuitval gehad,alles (dus ook de moter) valt uit soms gedurende een seconde maar ook enkele minuten is mogelijk.Daarna lijkt alles weer normaal.
Er zit een nieuwe accu in polen zijn meerdere keren nagekeken evenals de zekeringen.
Wie heeft er voor dit wel heel vervelende en gevaarlike probleem een suggestie????

huib.leij

Geplaatst door huib.leij (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

kijk even of je massakabel die naar het blok of chassies toe loopt of die nog goed is en goed vast zit

huib.leij (0), 15 jaar geleden

Beste Robby,de massakabel zit na herhaaldelijk onderzoek ook goed vast,groet Huib

JAN/DODGE (0) PRO, 15 jaar geleden

Zit er geen zwevende zekering in de stroomaanvoerkabel?

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Zekerigenkast die onder de motorkap op de stabilisatorstang vast zit goed laten controleren op de aansluitingen, net als de zekeringenkast die aan de bestuurderzijde verstopt zit aan de zijkant van het dashboard (je ziet deze alleen als de deur open is. Corvettes hadden ook altijd problemen met de aansluitingen van de zekeringen kasten, dit lijkt sterk op jouw probleem.

vd Lans (0) PRO, 15 jaar geleden

controleer de + aansluiting op de startmotor. Op de startmotor wordt de + verder verdeeld. Dus los halen en aansluitingen goed reinigen.

huib.leij (0), 15 jaar geleden

Met dank voor alle suggesties.Het probleem lijkt opgelost,het was toch de massakabel van de accu die er van buiten prima uitzag maar inwendig voor het probleem zorgde. Groet HUIB

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.