Chevrolet US : radiocode camaro

wie weet hoe ik aan de radiocode kom van mijn zoon z`n camaro,onlangs dynamo verwisseld,accu los enz maar nu vraagt de radio om de code,graag hulp of advies bij voorbaat dank

toontje4711

Geplaatst door toontje4711 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Chris en Pat (0) PRO, 14 jaar geleden

Kun je opvragen via de Chevrolet dealer.

Misschien kan het aan de hand van het chassis nummer van de auto. Anders moet de radio er uit en kan het opgevraagd worden aan de hand van het ingeslagen nummer op de radio zelf.

Indien het een origineel Nederlands geleverde auto is zou je ook nog de oorspronkelijke dealer kunnen bellen. Waarschijnlijk hebben hun hem in het systeem staan.

Succes

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

toon, misschien ff handig als je vermeldt welk bouwjaar de camaro heeft, maar de code is vaak te bestellen in amerika.

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

lees dit topic even door

gr

Peco Power

toontje4711 (0), 14 jaar geleden

hartelijk bedankt Peco, ik heb via de vieuw-link bijna alle gegevens die ik nodig had om verder te komen,zodra het helemaal is opgelost plaats ik deze oplossing,het is een ingevoerde auto en de dealer heeft geen gegevens,ik laat het nog even weten hoe het is afgelopen,succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Overig of stel zelf een nieuwe vraag.