Chevrolet US Trans Sport: Ruitenwisserbladen Trans Sport

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG

Iemand enig idee of de ruitenwisserbladen van een Trans Sport gelijk zijn aan die van een Opel Sintra?

steenes

Geplaatst door steenes (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

berendonck (0) PRO, 13 jaar geleden

Bosch Nr. 603 lengte 600 mm

Gr. Harry

steenes (0), 13 jaar geleden

Het blijkt inderdaad gewoon van de Sintra te zijn. Dus makkelijk en goedkoop verkrijgbaar bij Halfords e.d.
Scheelt toch effe 32 euro met de Opel garage.

jens1966 (0), 13 jaar geleden

ruitenwisserbladen vandag bij de praxis gekocht.wel van merk mercedes,lengte vermeld 62cm,zijn wel60cm.passen net sogoed als originale,self nog met zekering.prijs 9.95euro.

groetjes Jens

Hans4040 (320) PRO, 13 jaar geleden

heren, dit is kieskeurig niet....

dit "technische" topic kan wel dicht, neem ik aan.

mvg, Hans
moderator Problemcar.

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Toch nog even een naschrift...

De ruitewisser installatie van een chevrolet transsport (of opel Sintra) is een complex iets (zeg maar gerust een onding) het plaatsen van ruitenwisserbladen met een iets grotere lengte zal zeer waarschijnlijk tot gevolg hebben dat binnenkort, de ruitewissers elkaar eens zullen grijpen. in het gunstigste geval heb je dan 2 verbogen wisserbladen, maar zeer waarschijnlijk zul je ook een ontsteld ruitenwissermechaniek hebben, wat je met pijn en moeite weer in het gareel krijgt (reken maar gauw een 1,5 uur met 2 personen) Ook heb je kans dat sommige fabrikaten wisserbladen net verkeerd over de ruit lopen en dan krijg je een paar strepen IN de voorruit , en met een beetje pech een apk afkeur door een hindernis/belemmering in de voorruit. Duur setje wissers dan die van 9,95......

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.