Daewoo-Chevrolet Tacuma: Slot Tacuma

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Hallo,
Ik heb een probleem met mijn slot van het portier aan de rechter kant. Als ik in de auto zit dan kan ik de deur niet meer openen. Als ik met de afstandsbediening de auto wil open maken dan gaat alles open behalve mijn rechtervoorportier, alleen als ik de de auto wil openen en ik ga op ongeveer 30 cm van de rechterdeur afstaan dan gaat de deur open. Ga ik er verder vanaf staan dan gaat alles open behalve de desbetrefende deur Ik krijg deze deur ook niet open met mijn sleutel. Nu denk ik zelf dat het mechanisme kapot is. Als dat zo is, is dat dan zelf te vervangen en moet dat nieuwe slot ingelezen worden of iets dergelijks?

janemst

Geplaatst door janemst (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Tacuma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hwal (0), 11 jaar geleden

Probleem lijkt (voorlopig) opgelost. We hebben de bekleding eraf gehaald en alles eerst goed gesmeerd met WD 40. Toen we later de greep aan de binnenzijde los haalden bleek na een poosje dat alles wel werkte als we de greep een centimeter richting scharnier duwden. Hier door bleek dat de stang voor het openen van de deur te lang was. We hebben met twee tangen de stang iets verbogen waardoor de stangbeweging iets korter werd. Alles weer vast gezet en het lijkt allemaal weer te werken. Ook met de sleutel op een paar meter van de auto werkt het weer. Over een paar dagen de binnenbekleding weer monteren als alles zo blijft werken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Tacuma of stel zelf een nieuwe vraag.