Daewoo-Chevrolet Tacuma: Stationair LPG/RGR klep

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Hallo een Tacuma stotterd op lPG stationair , hogere toerental perfect,
voorheen RGR klep dichtgemaakt met een aantal duizend kilometer perfekt lopen ook stationair, heeft overslaan iets te doen met afsluiten RGR klep (onlangs foutmelding RGR, of het overslaan wat eerder lijkt op te arm gas/luchtmensel gelijk gekomen is weet ik niet, auto -op mijn aanraden- is van m'n zus
Elektrische gasklep LPG heb ik nog niet gereinigd!?
Dank u

Patberma

Geplaatst door Patberma (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Tacuma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

thei11316 (0), 12 jaar geleden

Ligt denkelijk een Necam installatie in.
Kijk eens na de verdamper of er een gasfilter inzit en of deze dicht zit met zwarte rotzooi,geen filter kijk dan in het gasverdeelhuis(slang losmaken) die zwarte rotzooi duidt op een versleten gasmembraam in de verdamper en kan dit probleem veroorzaken.
Het gasverdeel huis kun je zelf reviseren en zijn setjes a 15 euro voor in de gashandel.

Patberma (0), 12 jaar geleden

Hoi bedankt heb ook het vermoeden rotzooi.... ik ga morgen demonteren enkel het revisiesetje bekomen lijkt me niet zo vanzelfsprekend, vind ik dat ook bij autoparts shops? ik weet geen gashandels voor voertuigen
Beste groeten

thei11316 (0), 12 jaar geleden

LPG inbouw bedrijven,even googlen.
Revisieset alleen is dan niet genoeg,er zal ook een andere verdamper in moeten,of de verdamper reviseren en naderhand de gasdruk bij zo'n inbouwbedrijf laten afstellen.

Patberma (0), 12 jaar geleden

O.k aan de verdamper niet zitten knoeien best, k'heb wel een LPG inbouw/hersteller maar t'is een end rijen moet men zus 'r auto dagen lang missen met 4 kids en verbouwingen gaande aan de woning t'is nie makkelijk
p.s rij zelf met een Leganza 2.2 ambassador automaat recent van koltec naar LP"I" laten installeren; knaller!
Beste groeten en bedankt

Patberma (0), 12 jaar geleden

Tacuma stotteren; bleek gasinjector helaas niet meer voorradig of te bestellen nu is er ééntje bij de gasboer geplaatst deze had een tweedehands helaas is er wéér ééntje stuk, een andere, herbruiklijn zonder resultaat .kan iemand een suggestie...?
Patrick

thei11316 (0), 12 jaar geleden

www.onderdelenzoeker.nl

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Tacuma of stel zelf een nieuwe vraag.