Citroën Saxo: deuren saxo

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

vorig jaar tijdens de winter is het begonnen ik krijg de deuren bijna niet meer dicht tijdens het wat warmere weer geen problemen meer maar nu word het weer wat kouder en het probleem is gelijk weer terug. Wie o wie heeft er een oplossing?????????????????

zafira2.2dti

Geplaatst door zafira2.2dti (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Saxo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ludolf01 (0), 14 jaar geleden

Misschien moet je de scharnieren smeren.

gr.
Ludolf

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

Denk dat je de slotmechanieken eens goed moet schoonmaken en smeren. Deze willen nog wel eens vol tectyl of wax zitten. Bij het kouder worden wordt dit dan weer stijver zodat het slot moeilijker functioneert.

JWJ23 (0), 14 jaar geleden

WD40 wil wel eens helpen, gebruik ik ook bij mn caddy, daar gaan ze juist niet open als het vriest, als ik de wd40 op de sloten heb gedaan, en het vriest weer, dan krijg ik de deuren gewoon weer open.

zafira2.2dti (0), 14 jaar geleden

heren hartelijk bedankt ik heb de slot mechanismes helemaal ontvet met een ouderwetse bokkepoot met tinner en toen ingespoten met wd40 en het werkt weer perfect nogmaals bedankt voor jullie snelle reacties en sorry voor de late feedback ik werk namelijk in Angola dus 6 weken weg en 2 weken thuis vandaar de late reactie SORRY

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Saxo of stel zelf een nieuwe vraag.