Citroën Jumper: Elektrische ramen en CV

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.8 107 KW

Hallo, van mijn pas gekochte Jumper werken de elekrische ramen ,en de centrale vergrendeling niet, zekeringen zijn heel, zit er ergens een gecombineerd relais oid?
Ed

cmva

Geplaatst door cmva (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Jumper? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

GOVA (0) PRO, 12 jaar geleden

Je hebt waarschijnlijk de zekeringen L van het stuur gecontroleerd (deksel met2 schroefjes). Aan de rechterkant ( dezelfde deksel) staat bij de luxere versie nog een zekeringkast.
Gr

cmva (0), 12 jaar geleden

Snel antwoord, dank, ja aan de rechterzijde heb ik ook gecontroleerd, ook daar zijn zekeringen heel.Is dit probleem uit te lezen? Zit er ergens een module voor bediening ruiten en cv?Ben een 2.5TD gewend, die heeft wat minder luxe.

GOVA (0) PRO, 12 jaar geleden

Toch ligt het daar ...
Je moet zekeringen altijd controleren met contactslot aan en dan met een testlamp telkens over de zekering meten. Niet elke zekering zit onder spanning, maar daar waar erspanning is moet je aan beide kanten van de zekering ook spanning hebben.
Je heb toch niet per toeval een op een andere plaats gestoken ?
Dit kan je makkelijk voor hebben indien je ze 1 voor 1 uittrekt.

cmva (0), 12 jaar geleden

Heb de zekeringen er stuk voor stuk uitgehaald en vervangen door juiste waarde , al waren er geen stuk Ik ga morgen kijken of ik er spanning op meet. Zat eerst te denken dat t misschien de kabelboom in de bestuurdersdeur , niet correct is aangesloten.Maar bediening spiegels doen t wel.Zal de zekeingskasten er eens uithalen, en de kabels volgen vanaf de zekeringen.Voor de elektrische ramen zijn er 3 zekeringen, voor de cv 1 volgens t instruktieboekje.
Hoop dat t weer gaat werken,bedankt

cmva (0), 12 jaar geleden

Goedeavond, meet helemaal niets oop rechterzekeringkast bij de zekeringen van de ramen en cv, bij de zekering aan bestuurderszijde van de bediening elektrische ramen meet ik wel 12 v. Zitten er ook aparte relais voor ramen en cv?
Al bedankt, Ed

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Jumper of stel zelf een nieuwe vraag.