Citroën citroen jumpy: geen trekkracht

Bouwjaar: 2002

wij hebben een klant die al verschillende garage's afgelopen heeft -en nog steeds niet opgelost-met het volgende probleem ;het is een jumpy 1900 td en als hij in de regen rijd en moet verminderen van bv 150 km naar 100 km en dan terug probeerd op te trekken naar 150 km,duurt dat een eeuwigheid,het is enkel als het regent...

oompie

Geplaatst door oompie (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Jumpy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

geert3496 (0) PRO, 20 jaar geleden

Ongeveer gelijkaardig probleem gehad met renault express, daar ging de wagen trager rijden bij hevige regen.Bleek dat de aanzuigbuis van de luchtfilter die onder het binnenspatbord zat was losgekomen en zodoende water meezoog.Aanzuigbuis hersteld en probleem was opgelost.
Geert

citroerik (0) PRO, 20 jaar geleden

Lijkt me ook de juiste keus, ook bij HDI's geeft water het probleem, het luchtfilterhuis kan dan ondertussen al vol staan met water, dus aanzuigbuis controleren en zonodig wijzigen, filter drogen en rijden maar weer.

oompie (0) PRO, 20 jaar geleden

ok heren,we zullen de wagen binnenroepen en het hele zootje controleren,ik hou jullie zeker op de hoogte

GOVA (0) PRO, 20 jaar geleden

Een 1.9 td heeft geen luchtdebietmeter !

Turbo_hdi11674 (0), 20 jaar geleden

Ik denk dat hier een 2.0 HDI wordt bedoelt.En die heeft wel een luchtmassameter. De 1900 TD word niet meer geleverd in 2002 (helaas) ....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Jumpy of stel zelf een nieuwe vraag.